Woontrends 2018, groen, geel en veel planten!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE NIEUWSTE WOONTRENDS VAN 2018?

Ik hoop dat je het aandurft, want 2018 is het jaar van aardetinten, geel, groen en heel veel planten! Daarnaast gebruiken we veel zachte en robuuste materialen om de woonkamer of slaapkamer weer helemaal te stylen. Een pluche stoel of een groene muur, hoe knuffeliger en opvallender hoe beter!

MEER KLEUR!

Waar in 2017 de meer volwassenĀ look centraal stond, mag komend jaar het interieur wat vrolijker en speelser. Denk hierbij aan felle, sprekende en opvallende kleuren, zorg dan wel voor een palet kleuren die dichtbij elkaar staan. Of kies juist voor contrasterende kleuren zoals geel en groen. Ook mogen donkere blauwtinten gecombineerd worden met sprekende goudkleuren.

SCANDINAVISCH EN MINIMALISTISCH.

Ook in 2018 mag scandinavisch en minimalistisch design nog steeds. Er zijn namelijk zoveel combinaties te maken en vooral voor mensen die niet zo houden van opruimen is deze minimalistische look een aanrader! En met scandinavisch bedoelen we natuurlijk niet die ene grote zweedse woongigant maar juist houten meubelen gecombineerd met de schoonheid van de natuur, zoals planten. Deze stijl gaat ook goed samen met industriele elementen zoals metaal, beton en staal.

PLANTEN ZIJN DE VERBINDENDE FACTOR!

Het maakt niet uit voor welke woonstijl je kiest, 2018 staat in het teken van planten. Groen in je woonkamer, slaapkamer of badkamer, het kan allemaal! Planten verbinden buiten met binnen en mogen ook best als pronkstuk in je interieur te vinden zijn. Botanische en tropische planten zijn ontzetten mooi, maar ook een ouderwetste cactus kan nog steeds.

 

 

2 Berichten

Laat een bericht achter